Kokkiman.com

”Kokkiman.com on kotimainen verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Verkkokaupan valikoima on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Hyvinvarusteltuja osastojamme on mm. keittiöveitset, paistinpannut, padat ja kattilat, uunivuoat, suola- ja pippurimyllyt, pienkoneet, erillit ja tarvikkeet, esiliinat ja keittiötekstiilit, leikkuulaudat, leivontatarvikkeet, viinitarvikkeet, baaritarvikkeet, lautaset ja kulhot, aterimet ja ottimet, viinilasit, karahvit ja kaatimet, kannut ja termokset sekä kahvikupit ja mukit.

Edustamiamme maailman keittiömestareiden suosimia merkkejä ovat mm. Arabia, ASA Selection, Bialetti, Brabantia, Brix Design, Chef’s Choice, Cole & Mason, Cuisipro, Emile Henry Eva Solo, Fiskars, Gense, Global, Hackman, Iittala, Imperia, Joseph Joseph, Krups, Küchenprofi, Le Creuset, Lékué, Leopold Vienna, Lion Sabatier, MAC-veitset, Marcato, Microplane, Moulinex, OBH Nordica, Paderno, Riedel, Rosenthal, Rösle, Spiegelau, Staub, Stelton, Swiss Diamond, Tefal, Trudeau, Victorinox ja Wüsthof.

Kaikki ruuanlaittoa helpottavat keittiövälineet saat meiltä. Herkullisia keittiöhetkiä sinulle!”

kokkiman.com →

Alennuskoodit

Ei alennuskoodeja voimassa.

Kokemukset

Ei kokemuksia kaupasta Kokkiman.com. Oletko sinä tehnyt ostoksia kaupasta Kokkiman.com? Kirjoita kokemuksesi ja auta muita vierailijoita!

Parhaat tarjoukset kaupasta Kokkiman.com